Herredagen i Dragør Golfklub

Herredagen Dragør Golfklub, er som "klub i klubben" underlagt Dragør Golfklubs almindelige bestemmelser.  Foreningens formål er at fremme det spillemæssige og sociale samvær. Dette gøres ved at afholde forskellige arrangementer for Dragør Golfklubs mandlige medlemmer over 18 år, med et Hcp på højst 54, til gavn for golfspillet.        

Herredagens torsdagsturnering afvikles, som Stableford, de tre sidste torsdage i måneden, fra april til og med september, dog ikke på helligdage, og en 9 hullers slagspilsturnering der afvikles den første torsdag i måneden i forbindelse med månedsafslutning.                                                                                      

Der spilles stableford i 3 rækker(A-B-C). Alle rækker spiller 18 huller. Hver torsdag er en enkeltstående turnering og det er spillerens handicap på dagen der er gældende.  

Sæsonen slutter den sidste torsdag i september, med afslutningsmiddag første torsdag i oktober, hvor Herredagsmesteren kåres i forbindelse med afslutningsmiddagen, Herredagsmesteren er den der vinder den afsluttende mesterskabsturnering, hvor torsdagsvinderne fra juni, juli og august deltager, finalen afvikles lørdag  d. 25. september                                     

Sæsonstart:  Torsdag d. 8. april. 

Kontingent: Herredagens kontingent for 2021 er fastsat til kr. 375,00. 

Tilmelding: Tilmelding til Herredagen 2021, kan ske via GolfBoks under klubturneringer.

Kontakt et medlem af bestyrelsen ved eventuelle spørgsmål. 

Ret til ændringer forbeholdes